ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ"ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ":

10.12.09

ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΡΥΟ


Είδος: Μιούζικαλ
Παραγωγής: 1962 -  Φίνος Φιλμ
Πρεμιέρα στην Ελλάδα:  1962
Διάρκεια: 89′
Χρώμα: Έγχρωμη
Εισητήρια212.247 στην 1η προβολή (1η από 82)
Σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης
Βοηθός Σκηνοθέτης: Γ. Πετρίδης, Παύλος Τάσιος
Δ/ντής Παραγωγός: Μάρκος Ζέρβας
Βοηθός Δ/ντης Παραγωγός: Παντελής Παλιεράκης
Δ/ντής Φωτογραφίας: Νίκος Δημόπουλος
Βοηθός Δ/ντή Φωτογραφίας: Γ. Πετρίδης, Παύλος Τάσιος
Σκηνογράφος: Μάρκος Ζέρβας
Φωτογράφος: Γιάννης Σαββουλίδης
Μοντάζ: Πέτρος Λύκας
Μουσική Σύνθεση:  Μίμης Πλέσσας
Μουσική Εκτέλεση: Μανώλης Χιώτης (μπουζούκι)
Μηχανικός Ήχου: Μικές Δαμαλάς
Φροντιστής: Παντελής Παλιεράκης
Μακιγιάζ: Νίκος Ξεπαπαδάκος
Χορογραφίες: Μανώλης Καστρινός
Χορευτές: Φώτης Μεταξόπουλος, Βέρα Κρούσκα,  Μ. Κουτσόκωστα, Αντώνης Μανούσης, Δημήτρης Σταγιάς, Τάκης Κυριακόπουλος, Γ. Φουτζτζίδης, Νάντια Μαυρίδου, Γιάννης Σκώκος.
Πρωταγωνιστές: Ντίνος Ηλιόπουλος, Ζωή Λάσκαρη, Ρένα Βλαχοπούλου, Μάρθα Καραγιάννη, Κώστας Βουτσάς, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Χλόη Λιάσκου, Κώστας Δούκας, Τζόλυ Γαρμπή, Γιάννης Βογιατζής, Περικλής Χριστοφορίδης, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Αλέκος Τζανετάκος, Νικήτας Πλατής, Γιώργος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μπισλάνης, Γιώργος Γρηγορίου, Μίμης Θειόπουλος, Βίκτωρ Παγουλάτος, Έφη Καραϊσκάκη, Δημήτρης Ντάρλας, Χριστόφορος Νάκας.

 Ο Λάκης, υπάλληλος σε τράπεζα, ταλαιπωρεί την αρραβωνιαστικιά του διότι οι αρχές του δεν του επιτρέπουν να την παντρευτεί προτού αποκαταστήσει τις τρεις αδελφές του. Οι δύο μικρότερες θα γνωρίσουν δύο νεαρούς και θα τους ερωτευτούν. Η μεγαλύτερη όμως , επειδή αγαπάει κάποιον, απορρίπτει κάθε μνηστήρα που της παρουσιάζουν. Ο Λάκης πιέζεται αφόρητα από τους τέσσερις αδελφούς της αγαπημένης του για να οριστεί ο γάμος τους. Βεβαίως στο τέλος, όλοι θα αποκατασταθούν και θα γνωρίσουν την ευτυχία….     ΠΗΓΗ

1 σχόλια:

Heliotypon είπε...

Όμορφος ιστότοπος που μόλις ανακάλυψα. Μια ιδέα: 'Εχω δει σχεςδόν όλες τις παλιές κωμικές ταινίες. Φυσικά γνωρίζω όλους τους "γνωστούς" ηθοποιούς. 'Ομως υπάρχει ένα πλήθος καλών ηθοποιών που είναι πολύ γνωστοί ως φυσιογνωμίες, αλλά αγνοούμε τα ονόματά τους, μια και δεν ήταν τα "πρώτα". Παράδειγμα ο ηθοποιός που παίζει τον πατέρα στο κλιπ που αναρτάς. Αν έκανες μιά ανάρτηση ή ένα site με τις φωτογραφίες και τα ονόματά τους θα ήταν μια καλή ιδέα, νομίζω.

Δημοσίευση σχολίου